21-03-10

Congres Echter socialisme in de Vooruit.

Congres wereldverbeteraars te Gent20/3/10

100_2323

filoview pictures : ...en wie weet komt er een dag dat mensen zelf over een programma kunnen stemmen, voor ze de daaraan gebonden dirigenten ervan per samenlevingsproject aanduiden kunnen.

fotoverslag congres : http://www.dewereldmorgen.be/foto/2010/03/21/fotoreportag...

Voor een verslag van de 'dag van het socialisme' in de Gentse 'Vooruit', volg de volgende dagen volgende link :

http://www.dagvanhetsocialisme.be/  en een aantal andere links van, voor de gelegenheid verenigde linkse bewegingen en onafhankelijken.  Voor de kleine duizend aanwezigen was het een zeer zinnige , leerrijke, enthoesiasmerende ervaring.  Qua organisatie goed aangepakt...je was op voorhand ingeschreven voor één van de acht themagroepen en na het debat was er ruim de gelegenheid om in kleinere werkgroepen binnen een bepaald thema van gedachten te wisselen en standpunten naar voor te brengen, die dan daarna voor de themagroep als geheel gebracht en besproken werden.  Ook de kulturele en de humoristische noten, boekenaanbod,... waren van de partij om het geheel tot iets te maken waarvoor je er eigenlijk zelf moest bijzijn om er tenvolle van te genieten. Niemand en ondergetekende niet, heeft zich die 1ste dag van het socialisme beklaagd. Dorstigen en hongerigen naar geest en lichaam keerden tevreden huiswaarts.  Eventuele uitzonderingen gelieven zich te melden.

Ook naar de toekomst toe werden er een aantal stappen gezet.

octo 

15:44 Gepost door oc blogkunstenaar in Politiek | Permalink | Commentaren (0) | Tags: socialisten, wereldverbeteraars |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.